Curs d’ATV: Ajudant Tècnic Veterinari

Auxiliar de veterinaria

Presentació:

Curso ATV

Els centres veterinaris actuals, centrats fonamentalment a l’atenció dels gossos i gats que conviuen amb les persones a casa, requereixen una atenció cada cop més professionalitzada. Degut a la forta competència, resultarà clau per a la fidelització un tracte diferencial, una atenció especial tant al client com al pacient. Aquí juguen un paper indiscutible els ATV, que normalment són les primeres persones d’atenció al públic amb les que es troba el client de la clínica veterinària.

El professional conegut com a ATV ha esdevingut, amb el pas dels anys, una peça clau tant a la consulta com al quiròfan, ja que és la mà dreta de la veterinària o veterinari. D’aquesta manera els dos professionals es complementen mútuament.

A qui s’adreça:

El curs està pensat per a formar a aquelles persones que volen treballar en un hospital o clínica veterinària com a professionals que, junt amb l’equip veterinari, arribin a formar un tàndem al qual totes parts resulten clau.

Formació on line

Hem creat un campus virtual per tal de seguir el curs des d’allà on estiguis. Nosaltres t’entreguem els materials: textos actualitzats acompanyats de fotografies, gràfics, vídeos… Hi ha activitats d’autocorrecció, per comprovar el que vas aprenent. També hi ha un fòrum, al qual es van plantejant situacions reals, per les que cal trobar solucions. Tindràs un tutor assignat per ajudar-te amb els estudis i amb els dubtes que et vagin sorgint. Tant bon punt es finalitza l’estudi de cadascun dels 6 mòduls formatius, caldrà superar l’avaluació corresponent, també on line. El curs està semestralitzat: et pots incorporar als estudis al setembre o al febrer.

Sortides professionals:

Curso ATV

Ens trobem davant un sector en creixement, on cada cop més apareixen nous establiments especialitzats, i el client cerca una atenció professional. Per tant, a part de l’assistència als veterinaris als centres de salut, cada cop resulta més atractiva l’emprenedoria lliure. Tanmateix, podràs desenvolupar la teva professió a altres llocs de treball, com poden ser els centres de cria, d’acollida, de recuperació…

Borsa de treball:

Són moltes les empreses que contacten amb Universal Acadèmia per demanar-nos personal. És per aquest motiu que hem creat una borsa de treball. El seu funcionament és molt senzill: en quant finalitzes el curs amb èxit, la teva adreça de correu electrònic s’uneix automàticament a la nostra llista exclusiva. A través d’aquesta llista aniràs rebent únicament ofertes de treball reals (garantim que no hi ha spam) que les empreses de la zona ens van fent arribar.

Temari de classes teòriques:

El nostre temari està actualitzat amb la normativa més moderna AGA488_3 publicada a la Disposició 8302 del BOE núm. 168 del 15 de juliol de 2017. A travès d’aquest text es regula el Instituto Nacional de las Cualificaciones, INCUAL, del Ministerio de Educación del Gobierno de España. Això et facilitarà l’obtenció del teu Certificat de Professionalitat oficial gràcies al certificat que et lliurarem en quant superis el curs amb nosaltres. El Govern de les Illes Balears ja ha obert la primera convocatòria a Espanya, i els nostres alumnes es poden presentar, ja que el nostre curs compleix tots els requisits. S’obtindrà el Certificat Professional, únic document oficial vàlid per tot l’Estat.

Els mòduls formatius que inclou són els següents:

  1. Operacions d’atenció al client, venda i administració en centres veterinaris.
  2. Recollida i anàlisi de mostres biològiques animals.
  3. Consulta clínica veterinària.
  4. Quiròfan del centre veterinari.
  5. Hospitalització d’animals.
  6. Procediments d’imatge per al diagnòstic en veterinària.

Pots consultar el detall del temari a la pàgina de l’INCUAL.

El nostre mètode:

En ple segle XXI, cada cop més centres ens decantem per una formació més moderna, on les noves tecnologies prenen protagonisme al paper. El professorat ha rebut la formació més actual per tal de poder aprofitar els recursos digitals. Els avenços al camp de la veterinària són tan ràpids que els llibres es van quedant obsolets any rere any. És per això que hem decidit innovar en el nostre mètode, i hem deixat d’utilitzar els llibres. Això, a més, suposa un important estalvi de costos, que hem repercutit baixant  sensiblement el preu del curs. Avui, a Universal Acadèmia trobaràs la millor relació qualitat-preu del mercat.

Per tal d’ajudar-te a consolidar els teus coneixements, et podem ajudar amb mapes conceptuals, a desenvolupar els teus esquemes d’estudi i resums… Pots disposar d’exercicis abans d’examinar-te. Farem una avaluació contínua de manera que podem detectar de manera precoç dificultats d’aprenentatge.

Pràctiques:

Regalo casaca veterinario

Opcionalment podràs realitzar una estada en un centre veterinari d’una durada mínima de 100 hores, on poder posar en pràctica tot el que has après durant el curs. T’oferirem centres veterinaris propers entre els que podràs triar segons els criteris que consideris (proximitat al teu domicili, gran hospital vs petita clínica, personal…) o bé nosaltres et podem assessorar quin creiem que s’adapta millor al teu perfil. Si vols fer les pràctiques en un centre que no tinguem en conveni, farem les gestions pertinents per tal que les hi puguis fer. Nosaltres et donem la casaca!

Professorat:

El Professor del curs és César González, Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster Universitari en Formació de Professorat per la Universidad Internacional de la Rioja. Té una experiència tant a clínica de petits animals com en el camp de la formació d’ATV d’una dècada: ha donat classes a la Reial Societat Canina de Catalunya, a l’Acadèmia Fuster de Terrassa (avui desapareguda) i a Campus Superior de Formación. En destaca la seva qualitat humana i la proximitat amb l’alumnat: l’avalen centenars d’alumnes satisfets.

Títol:

Moltes vegades ens queda aquell dubte “però què és un ATV?”. Bé, ens trobem davant d’uns estudis no reglats, això vol dir que no hi ha una legislació que reguli d’una manera clara quins coneixements cal que conegui l’ATV. Ni tan sols està regulada la paraula “ATV”, i al mercat pots trobar gairebé tantes maneres d’anomenar-lo com centres on s’imparteix.

Nosaltres pensem que les coses poden ser molt més senzilles. Els veterinaris anomenem ATV a la nostra mà dreta. Independentment del que posi al títol. Així que et donarem la millor formació disponible avui al mercat, al millor preu, i obtindràs el títol que et demanaran a l’hora de cercar feina.

+ info:

Estem al carrer Rec, 32, de Canovelles, al costat de Granollers (Vallès Oriental): portem oberts des de 1999! Per més informació, pots trucar o enviar un WhatsApp al 644 38 50 61. També pots escriure un correu electrònic a cesar.gonzalez@universalacademia.com

ca