fbpx

English Day

2018

Aquest curs l’Acadèmia va tancar per vacances del 22 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019 (ambdòs inclosos). Per tal de compensar el nostre alumnat, es desenvolupà l’English Day, que compta amb 4 hores lectives, integrat en una jornada lúdico-cultural que ha tingut lloc a dos escenaris: l’Acadèmia i l’escola Joan Miró. Va tenir lloc el passat 7 de desembre de 2018.

2017

El passat 7 de desembre de 2017 hem celebrat l’English Day, una jornada lúdico-cultural gratuïta organitzada per Universal Acadèmia, realitzada íntegrament en anglès. Enguany han participat 80 nens i nenes, i l’hem realitzat al recinte de l’Escola Joan Miró de Canovelles. Aquí en teniu un petit resum de la jornada en vídeo:

.

2016

El passat divendres 23 de desembre de 2016 ha tingut lloc el 1r English Day d’Universal Acadèmia, coincidint amb el primer dia de les vacances de Nadal de nenes i nens.
Des de les 9 del matí fins a les 13 hores van estar gaudint de tallers de manualitats, jocs i cançons, pensats expressament per a cada grup d’edat, dutes a terme íntegrament en anglès.
A mig matí es va convidar a tots els participants a esmorzar i es va finalitzar l’English Day amb la Cantada de Nadales per part de cada grup i del professorat.
Durant la jornada hem comptat amb monitors nadius i personal qualificat en llengua anglesa. El nostre primer English Day ha estat gratuït i hem convidat a tots els nostres alumnes de reforç, robòtica i anglès, inclosos els que participen en les extraescolars d’anglès de les escoles Joan Miró i Jacint Verdaguer, i els seus germans majors de 3 anys.

Hem de dir que s’ha omplert el 100% de la capacitat: 100 nenes i nens han pogut gaudir-hi. Per acabar, us agraïm la confiança que dia rere dia dipositeu en nosaltres per a complementar l’educació i formació de les vostres filles i fills i esperem que aquesta proposta hagi estat un pas més en aquesta direcció, mitjançant la diversió i el joc.

ca